fbpx

Vanavond groot ontvangst Bigi Boy op Johan Adolf Pengel Luchthaven

GFC NIEUWS- De UFC Heavyweight sensatie van 2019 Jairzinho Bigi Boy Rozenstruik land vanavond op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

De ministeries van Sport- en Jeugdzaken en Handel, Industrie en Toerisme gaan in samenwerking met Think Tourism Suriname bussen inzetten om Bigi Boy te verwelkomen.

In de Capital One Arena in Washington DC stond de vechtsporter in de ochtend van zondag 8 december in het langverwachte treffen van de UFC Fight Night tegenover de in Groot-Brittannië geboren Nederlander Alistair “The Demolition Man” Overeem.

In de laatste vier seconden van de vijfde ronde deed Rozenstruik wat het aanwezige publiek en miljoenen kijkers, waaronder die uit thuisland Suriname en Nederland, lang niet hadden zien aankomen. Nadat hij zijn opponent eerst met een linkse jab geraakt had, zweefde Rozenstruik noch voordat Overeem van de slag bekomen was, in met een directe en goed gemikte rechtse.

BEKIJK OOK
77-jarige bejaarde man bij voordeur overrompeld door rover

De schade die hij aan de bovenlip van zijn tegenstander aanrichtte, sprak boekdelen van waar Rozenstruik naar toe wil: een plek in de hoogste regionen van de UFC en een gevecht tegen de Fransman Francis Ngannou.