fbpx

Vanavond bijzondere transportoperatie Nieuwe Haven naar Ogane

De Energiebedrijven Suriname(EBS) laat weten dat een bijzonder transportoperatie (12 stuks tanksecties) zal plaatsvinden vanuit de Nieuwe Haven naar het Ogane Complex aan de Bethesdaweg vanavond vanaf 22:00 uur tot en met 24:00 uur.

De route die zal worden afgelegd is als volgt:

HAVENLAAN ZUID rechtsaf, VAN ’T HOGERHUYSSTRAAT linksaf, WILLEM CAMPAGNESTRAAT rechtdoor, JAGERNATH LACHMONSTRAAT linksaf, COESEWIJNESTRAAT linksaf, RUST EN WERKWEG rechtdoor, LATOURWEG linksaf, MARTIN LUTHER KINGWEG rechtsaf, SIR WINSTON CHURCHILLWEG linksaf, BETHESDAWEG rechtdoor, OGANE COMPLEX.

Op het bovengenoemde tijdstip zal het verkeer op de aangegeven route door de politie begeleid en omgeleid worden. Voor en na de transportoperatie zal de EBS eventuele laaghangende elektriciteitskabels ontkoppelen en weer verbinden.

De EBS kiest voor de bovenstaande route om de volgende redenen:

OOK INTERESSANT
Ingaande vandaag geen middagpoli en weekenddiensten RGD-artsen

1. Een tanksectie weegt 30.000 kg, is 11 meter lang en 5, 5 meter breed.
2. De brug over de Van ’t Hogerhuysstraat is niet berekend om het tonnage te dragen.
3. De brug te Saron heeft een hoogte beperking.
4. De brug over de Coesewijnestraat is berekend voor het tonnage en heeft geen hoogtebeperking.

Aan het verkeer op en bewoners langs deze route wordt een beroep gedaan rekening te houden met dit bijzonder transport. Aan alle weggebruikers wordt vriendelijk gevraagd de bevelen en aanwijzingen van de politie die ter plekke is, stipt op te volgen.

Foto: Een van de 12 tanksecties worden opgeladen
(GFC)