fbpx
Valentine Event voor goed doel

Badaash Entertainment organiseert op 14 februari in Utopia een benefiet Valentine event ‘Night of Romance Dinner & Dance’. “Met een deel van de opbrengsten zullen wij Huize Bethaljada en Esther Stichting bedenken. Ik heb een persoonlijk bezoekje gebracht aan deze instellingen om mij te orienteren. Het is niet prettig. Hartverscheurend”, vertelt organisator Sieske Rama.

Rama, die ook bekend is als danschoreografe en dansdocente, is heel sociaal voelend en wilde altijd iets terug doen voor de samenleving, waar zij ook deel van uitmaakt. Valentiijn ziet ze als een mooie gelegenheid om dit doel te kunnen realiseren.

Mensen met een beperking en de seniorenburgers verdienen volgens haar ook een valentine gift. “Het is nimmer hun eigen schuld dat ze daar zijn belandt. De kinderen zijn ongevraagd op aarde gekomen en hebben ook nooit gewild om verder zo in het leven te gaan.”

Voor de entertainment bij de Night of Romance met Dinner & Dance zorgen de topartiesten Nisha Madaran, Prashant Ramjatan en Fariz Barsatie. Ze worden muzikaal begeleid door de band Musical Xpression onder leiding van Reehan Baitali. Dit is de derde activiteit van Badaash Entertainment.

De eerste was een 30 plus party in 2015. Daarna een Ghazal en Geet Night in november 2016 met de top Nederlandse zangeres van Surinaamse komaf Sangeeta Bhageloe.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…