Vader verkrachtte 5 jaar lang stiefdochter(11) die later hun baby dood wurgde

GFC NIEUWS- Een vader verkrachtte herhaaldelijk zijn 11-jarige stiefdochter, die later hun baby dood wurgde toen hij niet ophield met huilen.

De nu 56- jarige man begon haar in 1992 te verkrachten, maar de politie in West-Australië, waar het kindermisbruik plaatsvond, pakte hem pas vorig jaar op.  Om de identiteit van het slachtoffer te beschermen, willen de autoriteiten de naam van de dader niet bekend maken.

Het misbruik begon toen hij 28 jaar was, het kind was slechts 11 jaar. Volgens de politie kon de dader langer dan 5 jaar zijn gang gaan in het ouderlijk huis.

Toen het slachtoffer 14 was, raakte ze zwanger van van de verkrachter, maar hield de zwangerschap geheim.

Ze beviel van haar zoontje in de toiletten van een caravanpark, maar toen ze probeerde hem te stoppen met huilen, stikte ze hem uiteindelijk, meldt de Sun. De baby werd de volgende dag gevonden door een schoonmaker.

De zaak kwam aan het licht nadat de vingerafdrukken van de vrouw, nu is ze 39, recentelijk waren genomen vanwege een andere kwestie. De vingerafdrukken kwamen overeen met die 24 jaar eerder in de toiletruimte waren genomen.

De vrouw werd aanvankelijk beschuldigd van moord, maar ze kreeg een voorwaardelijke straf, vanwege onder meer de verkrachtingen, meldt de Sun verder.

Rechter David MacLean zei donderdag tegen de man: “Je nam het recht weg dat het slachtoffer had om een ​​gelukkige en veilige jeugd te hebben. Je hebt haar meedogenloos gebruikt voor je seksuele bevrediging.”

De man kreeg een gevangenisstraf van acht en een half jaar opgelegd nadat hij had toegegeven het meisje seksueel te hebben misbruikt.

Foto ter illustratie.