fbpx
Vader verhing vier kinderen met hun schoolriemen ‘omdat vrouw echtscheiding wil’

GFC NIEUWS- Een vader verhing zijn drie kinderen en zijn stiefdochter, omdat zijn vrouw van plan was om van hem te scheiden.

Sibusiso Mpungose, 44, wachtte totdat zijn vrouw (42) Xolisile Mpungose, die leerkracht is naar het werk ging, voordat hij zijn gruwelijke daad verrichtte.

Hij bracht zijn drie kinderen – Kuhlekonke, 4, Khwezi, 6, en Sphesihile, 10 – en zijn stiefdochter Ayakha Jiyane, 16, naar huis, nadat hij ze van school ophaalde in Pinetown, Zuid-Afrika.

Mpungose stuurde toen zijn 10-jarige zoon om snoepgoed te kopen en verhing eerst zijn twee jongste kinderen met hun schoolriemen.

De lichamen werden dinsdagmiddag ontdekt.

De politie in KwaZulu-Natal vond drie lichamen in de woning, terwijl het levenloos lichaam van de 16-jarige buiten werd ontdekt.

Volgens lokale media heeft Mpungose het tienermeisje gescheiden gehouden van de jongere kinderen om te voorkomen dat ze zou proberen om ze te helpen. Het meisje werd in het bos door de man gedood.

Mpungose werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor vier moorden.

De man verscheen vrijdag voor de rechter. De behandeling van deze moordzaken start op 9 oktober.

De school hield een herdenkingsdienst voor het 16-jarig meisje.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…

Lichaam vrouw maakt zelf alcohol aan

GFC NIEUWS- Een 61-jarige vrouw werd als eerste ooit gediagnosticeerd met het ‘urinary auto-brewery syndrome’, waarbij het lichaam zelf alcohol aanmaakt, die wordt uitgestoten via…