fbpx

Vader van meisje (17) dat op vrouwen valt legt haar uitgaansverbod op en voert brainwash gesprekken

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De vader van een 17- jarig meisje dat woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo weigert te accepteren dat zijn dochter op liefdesvlak een voorkeur heeft voor alleen vrouwen.

De ouderwetse heer heeft er geloof in dat hij met intensieve praatsessies en andere vergaande maatregelen in staat is om de liefdesvoorkeur van zijn kind te veranderen.

GFC Nieuws verneemt van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) dat de man dagelijks brainwash gesprekken voert om de lesbische op 180 graden andere gedachten te brengen.

“Maar hij heeft haar ook een uitgaansverbod opgelegd. De tiener mag niet alleen met vriendinnen op stap en is het haar daarenboven verboden om met haar mobiel te communiceren met meisjes of vrouwen”, zegt Jennifer Atmo van het KIVC.

BEKIJK OOK
Vrouw die tijdens familiefeest haren van zusje uit haar hoofd trok: ze moest niet roddelen over mijn vriend

Volgens informatie heeft de moeder van het slachtoffer wel geaccepteerd dat haar dochter op vrouwen valt. Zij is het volstrekt oneens met de harde aanpak van haar echtgenoot en voorziet ze dat dit schadelijke gevolgen zal hebben.

“De moeder heeft het KIVC benaderd om te bemiddelen. Wij hebben een persoonlijk gesprek gevoerd met de vader, echter weigert hij in te zien dat zijn acties meer slecht dan goed doen”, aldus Jennifer Atmo.

Foto ter illustratie.