fbpx
Vader trekt eigen kies uit met tang tijdens lockdown in Engeland

GFC NIEUWS- Een vader van twee was genoodzaakt om zijn eigen kies uit te trekken tijdens lockdown in Engeland.

Geen enkele tandarts was bereid om de man te helpen.

Billy Taylor, 33, vertelt dat hij al twee jaar last heeft van de kies en dat die vaker is gevuld. Afgelopen week raakte de kies geïnfecteerd en moest die met spoed eruit, daar de pijn ondraaglijk werd.

“Ik had geen andere keus en besloot die zelf uit te trekken met een tang.” Billy kreeg daarbij ondersteuning van zijn zoon.

In Engeland gelden zeer strenge regels voor het bezoek aan de tandarts. Vanwege de toename van besmette personen is besloten dat alleen urgente gevallen worden behandeld.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…