fbpx
Vader steekt zoon, 10, dood en verwondt dochter, 6, omdat zijn echtgenote hem verliet

GFC NIEUWS- Een 39-jarige man uit Argentinië heeft zijn 10-jarige zoon doodgestoken en zijn dochter, 6, ernstig verwond, omdat de moeder van de kinderen hem had verlaten.

Brenda Moyano, 25, zegt dat haar ex-partner, Gerardo Javier Reyna, haar eerder ook met een mes had aangevallen.

Buurtbewoners hoorden de kinderen gillen en schakelden de politie in. Volgens The Sun is het meisje zwaargewond en vecht ze voor haar leven in het ziekenhuis.

Na zijn daad stuurde de man foto’s van de gewonde kinderen naar zijn vrouw die een week daarvoor het huis had verlaten.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.