fbpx
Vader steekt kinderen(3) in buikstreek en onderneemt zelfmoordpoging

De 35-jarige Ashwien J. is vanochtend door de politie van Leiding 9A aangehouden voor onder andere poging tot moord, poging tot doodslag of zware mishandeling.

Hij heeft zijn minderjarige kinderen M.J.,W.J. en R.J. met een mes in de buikstreek gestoken. De kinderen zijn zwaargewond en zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat volgens informatie van de politie om twee jongens en een meisje.

De verdachte heeft dit misdrijf gisteravond gepleegd in het huis waar hij met zijn kinderen woont. Na zijn daad riep hij zijn familie, die op hetzelfde erf woont, om te vertellen wat hij heeft gedaan.

Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden bestaat ook het vermoeden dat Ashwien de kinderen medicamenten heeft toegediend voordat hij ze met een mes stak. E politie heeft het mes in beslag genomen.

De verdachte heeft een verwonding aan zijn linker pols. Hij gaf aan gepoogd te hebben zichzelf van kant te maken. Inmiddels is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bij de kinderen van vermoedelijk acht, vijf en anderhalf jaar oud is operatief ingegrepen. Zij liggen ter verpleging in het ziekenhuis.

De zaak was in eerste instantie in onderzoek bij de politie van Leiding 9A. Intussen is de zaak voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het is nog niet bekend waarom de man zijn kinderen heeft neergestoken.

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…