fbpx
Vader schiet zijn echtgenote en drie kinderen dood en pleegt daarna zelfmoord

GFC NIEUWS- Een echtgenoot heeft zijn vrouw en drie kinderen doodgeschoten en pleegde vervolgens zelfmoord.

John Nelson, 44, schoot volgens de politie van Ohio, VS, afgelopen woensdag zijn 35-jarige vrouw dood en hun drie kinderen: Gavin, 12, Brianna, 10, en Liam 6.

De politie trof de lichamen pas het weekend aan in de woning, omdat de man vanaf woensdag niet op kantoor verscheen en personeelsleden de politie hadden ingeschakeld.

De familiehond is ook dood aangetroffen.

De politie zegt dat het om een moord-zelfmoordgeval gaat, maar heeft geen verdere details prijsgegeven.

Familieleden reageerden geschokt op het drama. Zij menen dat John een toegewijde echtgenoot en vader was.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…