fbpx

Vader laat voodoo-dokter zijn zoon vervloeken omdat hij naar bed gaat met mannen voor geld

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 21- jarige jongeman die alleen op heren valt is mentaal gebroken nadat zijn bloedeigen vader hem heeft verteld dat veel in zijn leven voortaan een slecht verloop zal hebben.

De twintiger heeft zelfs de voorspelling van zijn pa meegekregen dat hij uiteindelijk om het leven zal worden gebracht tijdens het uitvoeren van zijn werk.

De gedupeerde uit Paramaribo, Suriname, die recent met zijn HBO- opleiding is gestopt, verdient nu zijn geld door het aanbieden van liefdesdiensten aan mannen.

Tot voor kort woonde hij nog samen met zijn ouders maar heeft vanwege de ruime inkomsten die hij nu heeft een kleine ruimte gehuurd in de hoofdstad.

De vader kreeg van buren van de jongeling te horen wat zijn kind allemaal uitspookt.

De bedreigde vertelt bijna huilend aan GFC Lifestyle in Paramaribo dat zijn vader hem heeft verteld dat hij naar een Haïtiaan is geweest die gespecialiseerd is in het vervloeken van mensen.

BEKIJK OOK
Dochter wordt 'gek' van angstige moeder: 'bij elke pijntje denkt ze dat ze kanker heeft'

Hij kan de vloek enkel verbreken indien hij stopt met het plezieren van mannen en zijn studie weer oppakt.

Kennissen van het slachtoffer hebben hem in contact gebracht met Jennifer Atmo van het KIVC. Die heeft hem gerustgesteld door uit te leggen dat geen enkel mens, ook geen Haïtiaan, effectief in staat is om een vloek uit te spreken over een ander.

De welfare worker tevens Europees gediplomeerde beautician heeft hem wel erop gewezen dat zijn vader gelijk heeft als het gaat om zijn studie.

Ook zijn manier van geld verdienen zou hij liever kunnen veranderen door naast zijn opleiding een nette bijbaan te zoeken. De voorzitster van het KIVC is groot voorstander van monogame liefdesrelaties.

Foto ter illustratie.