fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vader krijgt hartaanval tijdens uitleggen wiskundehuiswerk

GFC NIEUWS- Een 45-jarige Chinese man kreeg een hartaanval nadat hij erg overstuur was geraakt toen hij zijn zoon hielp met zijn wiskundehuiswerk.

De man hielp zijn zoon sinds het begin van het nieuw schooljaar een maand geleden met zijn huiswerk, maar de afgelopen twee weken kreeg hij steeds een lichte pijn op de borst toen hij gefrustreerd raakte door de jongen, schrijft Oddity Central.

Nadat de man zich afgelopen zondag enorm boos maakte, omdat de jongen na drie keer de som nog niet begreep, begon hij te stuiptrekken en viel flauw.

OOK INTERESSANT
Geen officiële meldingen van personen met cyanide vergiftiging

Hij werd met spoed gebracht naar het ziekenhuis, waar hij te horen kreeg dat hij leed aan een hartaanval. Er werd onthuld dat een deel van de belangrijkste kransslagader van meneer Liu verstopt was, en door deze blokkering werd de bloedtoevoer naar het hart afgesneden.

Artsen concludeerden dat jarenlang roken ook had bijgedragen aan de toestand van de patiënt, maar dat de hartaanval zelf was veroorzaakt door intense stress en woede terwijl hij zijn zoon hielp met het huiswerk.