Vader klapt zoon(16) op achterhoofd wanneer hij opvallend kijkt naar mannen

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Een 16-jarige jongen uit Paramaribo, Suriname, wordt stelselmatig mishandeld door zijn vader telkens wanneer hij opvallend aandacht geeft aan mannen.

Zelfs tijdens autoritten met zijn vader resulteert opvallend kijken naar mannen die op straat lopen in zowel fysiek als mentaal geweld.

Een vertegenwoordiger van het VrouwenCollectief (KIVC) heeft aan GFC Lifestyle gemeld dat de jongen bij dergelijke gelegenheden steevast een klap op zijn achterhoofd krijgt.

De vader uit daarbij zijn woede door tegen zijn zoon te schreeuwen dat hij een probleem in zijn brein heeft, en dat hij dat “eruit zal slaan”.

Inmiddels heeft de moeder de oriëntatie van haar zoon geaccepteerd en erkend dat haar zoon niet romantisch geïnteresseerd is in vrouwen.

Daarom heeft ze de hulp van het KIVC ingeschakeld om haar echtgenoot aan te moedigen zijn gedrag te normaliseren. Er wordt op aangedrongen dat hij onmiddellijk moet stoppen met het kwellen van de jongen.

Het VrouwenCollectief benadrukt dat discriminatie of het beledigen en mishandelen van personen die op hun eigen geslacht vallen onaanvaardbaar is.

Foto ter illustratie.

OOK INTERESSANT
Angst voor Surinaamse Nederlanders met superieure kennis zeer reëel bij politici