fbpx

Vader ‘gooit 11-maanden-oude zoon in rivier, omdat hij veranderde in de duivel’

GFC NIEUWS- Een 23-jarige man uit Engeland heeft zijn 11-maanden-oude baby in de rivier gegooid, ‘omdat het kindje zoetjesaan in de duivel veranderde’.
Zak Bennett-Eko – die sinds zijn tienerjaren lijdt aan schizofrenie – had op die bewuste dag in september 2019 ruzie met zijn vriendin, die op dat moment 8 maanden in de verwachting was van hun tweede kind.
De vrouw zou hebben aangehaald dat hij een baan moest zoeken, omdat ze niet meer in staat was om alleen voor twee baby’s te zorgen. Kort na de ruzie zette Zak de baby in een stootwagen en zei dat hij met het kindje ging wandelen.
Twee kinderen, die de man met de baby zagen, beweren dat hij het jongetje op een gegeven moment uit de stootwagen haalde, slingerde hem van links naar rechts en gooide de baby in de rivier.
De kinderen sloegen alarm, waarna de politie werd ingeschakeld. Het kindje was al dood toen hij uit de rivier werd gehaald.
Zak werd in een bar niet ver van de rivier door de politie gearresteerd. De man beweert dat terwijl hij wandelde met zijn baby hij twee vrouwen tegenkwam met duivelse ogen die hem opdroegen om de jongen in de rivier te gooien.
Zak is opgenomen in een psychische instelling en wordt vervolgd voor doodslag. Volgens zijn advocaten kan hij vanwege ‘gekte’ niet verantwoordelijk worden gehouden voor de moord.
De rechter doet volgende week een uitspraak in deze zaak.

BEKIJK OOK
Illegaal jachtgeweer waarmee vader zoon doodschoot in beslag genomen door politie