fbpx
Vader gearresteerd na vondst lijk drie-maanden-oude babymeisje in ondergedompelde auto

GFC NIEUWS- Een vader uit Texas, VS, is deze week gearresteerd, nadat zijn vermiste drie-maanden-oude baby dood werd aangetroffen in een auto die volledig was ondergedompeld in een rivier.

Vader Jeremy Nathaniel Brown werd door de politie uit de rivier gehaald, enkele uren nadat de moeder van de baby aangifte deed van ontvoering van haar dochter.

De moeder vertelt dat zij en Brown een woordenwisseling kregen in het voertuig. Hij sloeg de vrouw waarna ze uit de auto stapte.

Brown ging haar achterna en bleef haar mishandelen, terwijl hun kindje nog in de auto was. Na enige tijd stapte hij
in het voertuig en reed weg met de baby.

Na enkele uren werd een voertuig ondersteboven gesignaleerd in een rivier. Het voertuig werd uit de rivier gehaald en werd het levenloos lichaam van kleine Lyrik in haar babystoeltje ontdekt.

Brown bevond zich nabij het voertuig in de rivier en werd door de politie uit de rivier gehaald. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis en later gearresteerd.

Het onderzoek wordt voortgezet.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.