fbpx

Vader gearresteerd die babydochter die niet zelfstandig kan staan sloeg en liet vallen

GFC NIEUWS- Een vader uit Saoedi-Arabië is gearresteerd nadat beelden werden gedeeld op social media waarop te zien is hoe zijn babydochter in het gezicht slaat, omdat ze niet zelfstandig kan staan.

Ook is te zien hoe hij het kindje trok aan haar arm en vasthield aan haar oor, voordat hij haar liet vallen op de vloer in een gemene poging om haar zelfstandig te laten staan, ondanks haar jonge leeftijd.

De man, die is geïdentificeerd als Yousif Alqutai, heeft intussen gesmeekt om vergiffenis en zegt dat het incident vier jaar geleden is gefilmd.

Hij zegt: “Zoals jullie allen kunnen zien, is alles in orde met mijn dochter. Ik probeerde haar om te leren lopen en kijk nu door Gods genade kan ze lopen.”

Echter heeft iemand de beelden wederom geplaatst op Twitter en werd de man recent gearresteerd.

De man zijn familie is boos en wil sindsdien niets met hem te doen hebben. Een familielid zegt dat het incident werd vastgelegd toen de man werkloos was en misbruik maakte van zijn situatie om mensen te manipuleren om hem aan een baan te helpen.

BEKIJK OOK
Lichaam 94-jarige man in verre staat van ontbinding in woning aangetroffen, mogelijk misdrijf

Maar op de beelden is te zien hoe hij het kindje bij de nek greep en op haar hoofd, rug, gezicht en buik slaat.

In een video verontschuldigde de man zich en verweet zijn vrouw – de moeder van zijn vier kinderen – van misbruik die hem psychologisch beschadigde.

“De moeder heeft alle vier kinderen voor me achtergelaten en het was moeilijk. Zoals je kan zien, is niets met ze aan de hand. Ik roep jullie op om voor me te bidden in plaats van tegen mij te bidden,” zei hij in een tweet die hij later verwijderde.