Vader die droomde over huwelijk dochter moet haar in doodkist brengen naar laatste rustplaats

GFC NIEUWS- Een zeer verdrietige vader die droomde over het huwelijk van zijn dochter moest haar daarentegen in een doodkist begeleiden naar haar laatste rustplaats nadat ze onkwam bij een auto-ongeluk.

De vriendelijke Jillian (20) uit Ierland belde twee keer naar 999, terwijl ze zat op de achterbank van een auto die bestuurd werd door Michael Collions, die zwaar onder invloed van drugs verkeerde, terwijl hij vluchtte voor de politie.

Ze was nog in gesprek toen de Mitsubishi Colt crashte tegen een Volkswagen Passat. Als gevolg van de crash werd Jillian letterlijk uit het voertuig gewipt en belandde in een greppel in mei 2016.

Enkele uren voor de dodelijke crash had Elaine, de zus van Jillian, haar favoriete valse wimpers nog aangebracht. Zij stond erop om de make-up van haar zusje te doen voor de begrafenis, “zodat ze weer op zichzelf zou lijken.”

“Ze lag zo stil op de tafel,” vertelt Elaine. “Het heeft mij twee uren gekost om haar make-up aan te brengen, omdat de kamer steeds moest verlaten om over te geven. Ik kon niet geloven dat ze dood was. Maar ik wilde dat ze weer op zichzelf moest lijken, voordat ze naar huis ging.”

“Onze vader zal haar nooit zien trouwen. We hebben haar daarom geplaatst in een witte doodkist en kon hij haar in de kist duwen naar haar laatste rustplaats.”

Afgelopen maart werd Collins veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf.

Overige berichten