fbpx

“Vader die 17- jarige doodschoot opgesloten voor zware mishandeling met de dood tot gevolg”

GFC NIEUWS- De 61-jarige Bisoendew S. is zaterdag aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld voor het doodschieten van een tiener.
Bisoendew is in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade de dood ten gevolge hebbende, meldt de PR van het KPS.
In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17- jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. De tiener is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.
Volgens een verklaring van Bisoendew zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.
Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien.
In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen. De politie van Houttuin heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

BEKIJK OOK
Speurhond Nederlandse douane vindt hasj in luchtvracht naar Suriname