fbpx
Vader breekt ribben babydochtertje door haar ‘achterover te vouwen’

GFC NIEUWS- Een 22-jarige vader is aangeklaagd voor mishandeling, nadat hij zijn babydochtertje ‘achterover vouwde’, zodat ze kon stoppen met huilen.

De vader kon er zo slecht tegen dat zijn dochtertje huilde, dat hij het kindje afgelopen vrijdag ‘achterover vouwde’ toen de moeder in bad was.

Adan Flores is aangeklaagd voor zes vormen van kindermishandeling, nadat de 1-maand-oude baby met spoed moest worden afgevoerd naar een ziekenhuis in Arizona, VS.

De man haalde eerst aan dat een familielid per ongeluk op het kindje had gezeten.

Maar medici zeggen dat de baby ‘meerdere oude verwondingen en een aantal gebroken ribben had, een verscheurde lever, gebroken benen en roodheid en bloedingen aan de binnenkant van het dak van haar mond en bloeding in de ogen’.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.