fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vader bijt neus baby af, gooit haar vanuit raam naar buiten en steekt daarna beide ogen van zijn partner uit

GFC NIEUWS- Een man uit zou zijn partner en haar baby hebben gemarteld door de ogen van de vrouw uit te steken en de neus van het kind eraf te bijten.

Pierre Gabriel Francois uit Florida (29) werd zaterdag gearresteerd nadat hij naar verluidt de neus van zijn 1-jarig dochtertje had afgebeten, haar uit een raam had gegooid en haar moeders ogen met een mes had uitgestoken tijdens een brute aanval in hun woning, meldt The Sun.

Francois is gearresteerd op grond van drie pogingen tot moord en zware mishandeling met een dodelijk wapen.

Zowel de baby als haar 22-jarige moeder, Aliza Walker, zijn in het ziekenhuis opgenomen. Volgens de grootvader is zijn kleindochter er heel erg aan toe; haar toestand is kritiek en hoogstwaarschijnlijk zal zij de rest van haar leven niet meer kunnen zien.

OOK INTERESSANT
Nieuwe producten en misleidende informatie dreigen tientallen jaren van vooruitgang tegen tabaksgebruik ongedaan te maken

pierre francois mug | GFC

De moeder van Francois vertelde de politie dat ze in haar kamer lag te slapen toen haar zoon binnenkwam, gek begon te doen en haar sloeg.

Ze onthulde ook dat hij jaren terug werd gediagnosticeerd met schizofrenie en dat hij zijn medicatie niet innam. Zeer waarschijnlijk was hij ook onder invloed van drugs.

Volgens de moeder van Francois, liep haar zoon toen naar een andere kamer in het huis en begon zijn vriendin en hun dochtertje te mishandelen. Zij zag hoe Francois het kind uit een raam aan de voorkant van het huis gooide. De grootmoeder rende het huis uit en zocht hulp bij de buren.

Foto: Facebook, The Sun