fbpx
Vader beschoten tiener ten einde raad

GFC NIEUWS- Een 15-jarige tiener werd vrijdagavond mishandeld en beschoten door een bewaker en eigenaar van een pompstation.

De ondernemer zegt dat de jongen gewapend met een houwer vernielingen toebracht aan zijn zaak, waarna hij enkele waarschuwingsschoten loste om hem tot bedaren te brengen. Toen dit niet lukte, schoot hij in de richting van de jongen, maar die werd niet geraakt, beweert hij.

De vader van de tiener zegt dat de jongen wel geraakt is door een schot. Bovendien zou de jongen uit zelfverdediging de zaak zijn binnengerend.

Volgens een verklaring van zijn zoon stond hij op een bus te wachten voor het pompstation. Op een bepaald moment werd hij vanachter vastgepakt door een bewaker die een houwer in zijn hand had.

De eigenaar van de zaak kwam ook bij en werd de jongen mishandeld. De jongen zag kans om de houwer te pakken uit de hand van de bewaker en rende de zaak binnen, terwijl de eigenaar enkele schoten loste. Uit frustratie zou hij enkele glazen ramen kapot hebben geslagen.

De jongen beweert dat hij ook door de ingeschakelde politie werd mishandeld. Zijn vader moest hem ophalen bij het politiebureau. Vervolgens werd de jongen gebracht naar het ziekenhuis, waar de arts constateerde dat hij wel is beschoten.

De vader zegt dat hij ten einde raad is, omdat de eigenaar nu van hem eist dat hij de vernielingen aan zijn zaak moet bekostigen. “Ik heb zelf geen geld om mijn jongen te verzorgen,” verzucht de vader.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…