fbpx
Vader 19- jarig Surinaams meisje bedreigt haar 62- jarige “aanbidder”

GFC NIEUWS-  De vader van een 19- jarig Surinaams meisje dat frequent contact heeft met een 62- jarige man, heeft zich schuldig gemaakt aan een doodsbedreiging.

De tiener die woont in Den Haag heeft volgens informatie al enkele maanden via Whatsapp contact met de veel oudere man. De vader van het meisje is erachter gekomen dat de twee via Whatsapp pikante berichten naar elkaar stuurden.

Hij belde zaterdag de “chatvriend” op en bedreigde hem met de dood, indien hij het contact met zijn dochter niet direct zou stopzetten.

De bedreigde heeft op sociale media aan zijn vrienden uitgelegd wat er is gebeurd. Hij benadrukt dat hij een normale vriendschapsrelatie heeft met de tiener en geen seksuele intenties heeft.

Via Facebook laat hij aan de vader laten weten dat het bedreigen met de dood, een ernstig misdrijf is waarbij in Nederland een maximale gevangenisstraf van 2 jaar kan worden opgelegd.

 

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)