fbpx
V7 zeker van verkiezingswinst in Commewijne

V7 is na een vlotte registratie in Commewijne verzekerd van verkiezingswinst in dat district. Daar is lijstduwer Enrique Ralim vast van overtuigd. De massale opkomst van V7-sympathisanten, de duidelijk merkbare eenheid en de onderlinge broederlijke sfeer geven hem daarvoor meer dan voldoende reden.

“Dat het begon te motregenen toen we begonnen te lopen richting commissariaat, beschouwen we als een zegen van de Almachtige. We hebben de overwinning al binnen,” zegt een rotsvast overtuigde Ralim. Hij voegt eraan toe dat het nu hard werken is richting de verkiezingen. Volgens Ralim moet er verandering komen in de huidige situatie, waarbij met name de economische stabiliteit terug moet komen. “Zonder dat kun je bitter weinig doen,” meent hij.

Het was de bedoeling dat de vier V7-kandidaten Enrique Ralim, Shailendra Girjasingh, Marlon Budike en Ingrid Karta-Bink vooraan de V7-groep zouden lopen, maar de aanhangers waren zó enthousiast, dat zij vóór de kandidaten liepen. Alle V7-partijen hadden hun achterban goed gemobiliseerd. Een deel van de VHP- en PL-aanhang had zich op Meerzorg verzameld en maakte van daaruit de reis naar het commissariaat te Nieuw-Amsterdam. Een ander deel kwam bijeen nabij de brandweerkazerne. Gezamenlijk werd daarna de tocht richting commissariaat gemaakt.

De V7-delegatie voldeed aan haar registratieplicht onder begeleiding van gamelan- en tazaamuziek, alsook djarang kepang. Toen de groep het districtscommissariaat bereikte, had AC zich al geregistreerd en was het grootste deel van de AC-vertegenwoordigers reeds vertrokken. “Vandaag heb ik ten volle beseft welk een eer en verantwoordelijkheid het is om voor het volk van Suriname te werken. Dit heb ik voor het eerst meegemaakt. En het voelde zó goed aan,” aldus Ralim, één van de jongste kandidaten van V7.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.