fbpx
V7 wil overzicht onbestelde oproepingskaarten

V7- coördinator Chandrikapersad Santokhi vraagt via minister Edwin Leilis van Binnenlandse Zaken een overzicht van de onbestelde oproepingskaarten.

Met het oog op het bevorderen van een optimale opkomst van kiezers op 25 mei 2015, is een belangrijk onderdeel daarvan, de kiezers te voorzien van hun oproepingskaarten, en wel ten minste drie dagen vóór de dag der stemming.

‘V7 wenst een positieve bijdrage en ondersteuning te leveren, voor de realisatie van het bovenstaande. Ik vraag u om ons de overzichten van de onbestelde oproepingskaarten per kiesdistrict, per ressort met vermelding van stembureaunummer te doen toekomen, staat in het schrijven aan de minister.

De kiezers zullen volgens Santokhi worden gestimuleerd om hun oproepingskaarten zelf af te halen.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…