fbpx
V7 op Stoelmanseiland: Ontwikkeling binnenland bewust tegengehouden

De politieke combinatie V7 heeft vanmiddag een vergadering gehouden te Stoelmanseiland. Stoelmans eiland heeft heel veel problemen die niet aangepakt worden door de huidige regering onder leiding van president Bouterse.

Bestuursgebouwen zijn sinds 5 jaar niet bemand. Er is een woning voor de districtscommissaris(dc), helaas is die nog steeds niet bemand, terwijl Stoelmanseiland een dc heeft. De dc woont in Paramaribo.
De ontwikkeling van het binnenland wordt bewust achtergehouden.

Volgens de bewoners van Stoelmanseiland nemen de regeringsautoriteiten het niet nauw met de ontwikkeling van het binnenland.

“De meteodienst van het ministerie verkeert in slechte staat. Projecten zoals gezondheidscentra, recreatie voor de jeugd en basisgoederen ontbreken”.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…