fbpx
V7 klaar voor overname regeermacht

“V7 is klaar voor regeermacht, de NDP is aan het afronden”, zei voorzitter Paul Somardjo van Pertjajah Luhur(PL) vandaag na de indiening van de kandidatenlijsten van V7 in Paramaribo.

De politieke combinatie V7 heeft zich feestelijk geregistreerd bij het commissariaat van Paramaribo, Noordoost.

De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, gaf aan dat de combinatie zich zal richten op de zwevende kiezers. V7 is volgens Rusland ervan overtuigd dat de mensen een goede keuze zullen maken op 25 mei. De combinatie gaat voor maximale verkiezingswinst.

“V7 is een sterke combinatie en is klaar voor overname. De NDP is aan het afronden”, reageert Somohardjo op een opmerking van een journalist dat ook de NDP gaat voor maximale verkiezingswinst.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.