fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Update: Wegomlegging op 25 november, gewijzigde tijdstippen en informatie voor het publiek

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden, maakt het Korps Politie Suriname bekend dat op de diverse kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd.
Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 06.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:
1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.
2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.
Omstreeks 06.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:
1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat
2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat
3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat
4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat
5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat
6. Koninginne-/ Julianastraat
7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)
8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg
9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)
Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.
Gelet op de Covid-19-pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.
Ten overvoede wordt vermeld dat er geen publiek zal worden toegelaten vanaf de afgesloten wegen noch tijdens de herdenkingsactiviteiten.

OOK INTERESSANT
Surinaamse geboorteakten nu online