fbpx

UN SDG schoolpakketten project wordt afgerond

Het United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) Jeugdambassadeurs schoolpakkettenproject dat ondersteund wordt door het ministerie van Sport- en Jeugdzaken wordt afgerond. Op donderdag 6 september heeft de launch plaatsgevonden in Commewijne. Landelijk worden dit jaar 35000 pakketten verstrekt.

Momenteel zijn de districten Wanica, Para, Brokopondo, Commewijne, Marowijne, Saramacca, Coronie en Nickerie afgerond. In Parmaribo zijn de geregistreerde jongeren ook reeds voorzien van een schoolpakket met uitzondering van het ressort Rainville. De komende dagen wordt het district Sipaliwini afgewerkt.

BEKIJK OOK  Nepbrief VHP op social media voor vervolging Bordo en Saya

De jongeren van Paramaribo die nog geen schoolpakket hebben opgehaald en over een registratie strookje beschikken, kunnen die dinsdag bij het Commissariaat Zuid- West aan de Leysweg ophalen.

Degenen van de overige districten die ook nog geen schoolpakket hebben opgehaald en voorzien zijn van een registratie strookje, kunnen de media volgen voor de informatie over het alsnog ophalen van de pakketten.