fbpx
Uitreisverbod uitgevaardigd tegen ex-minister Hoefdraad

GFC NIEUWS- Ex-minister Gillmore Hoefdraad van Financiën mag het land niet verlaten.

Procureur-generaal (pg), Roy Baidjnath Panday heeft vandaag een uitreisverbod uitgevaardigd tegen de gewezen minister.

Dit besluit volgt nadat de pg dinsdag een hernieuwd verzoek indiende bij het parlement om Hoefdraad alsnog in staat van beschuldiging te stellen.

Een eerder verzoek werd kort voor de verkiezingen door het parlement afgewezen, maar de pg werd daarover niet officieel geïnformeerd.

DNA-voorzitter Marinus Bee heeft intussen te kennen gegeven dat het parlement het nieuw verzoek in behandeling zal nemen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.