fbpx

Uitgehongerd kind van 1,5 jaar gered uit hondenhok

GFC NIEUWS- De politie in de Amerikaanse staat Tennessee heeft op een terrein in Henry County een kind van 1,5 jaar oud in een hondenhok gevonden.
Daarnaast waren er honderden dieren aanwezig in het huis. De moeder van het kind, de stiefvader en diens vader zijn gearresteerd op verdenking van kindermishandeling en dierenmishandeling.
Het hok waar het jongetje in was opgesloten was 1,20 bij 1,20 meter. Er lag alleen wat speelgoed in. Naast het hok stonden onder andere emmers die waren gevuld met honderden muizen en er kroop een boa door het huis.
Het kind is inmiddels opgevangen door de jeugdzorg. De politie was het huis binnengegaan naar aanleiding van een anonieme tip.
Onder de 700 zwaar verwaarloosde dieren die in het huis aanwezig waren, bevonden zich onder meer acht slangen, waaronder een ruim 3 meter lange boa constrictor. Ook waren er zo’n 65 honden, drie katten, vier parkieten, één gekko, tien konijnen, 86 kippen en 531 muizen in het huis aanwezig.
Verder lag de vloer in een caravan, die op het terrein stond, bezaaid met uitwerpselen en liepen er ontelbaar veel kakkerlakken. Ook vond de politie zeventien vuurwapens en ruim honderd wietplanten.

BEKIJK OOK
President Santokhi roept bij Internationale Yoga Dag op tot significant verschil