fbpx

‘Uiteindelijk word je in de boeien geslagen als je geen mondkapje op hebt’

INGEZONDEN- Uiteindelijk zal bijna een ieder in de westerse wereld gedwongen worden om zich te vaccineren tegen COVID-19. Ook het dragen van een mondkapje gaat straks met veel meer druk en bij weigeren zelfs door arrestaties worden gestimuleerd.

Mensen die niet gevaccineerd zijn zullen met steeds meer beperkingen worden geconfronteerd.

Maar eerst zullen overheden proberen het vaccineren en ‘muilkorven’ te bewerkstelligen met zachte druk. Ook met een beloningssysteem zoals de Amerikaanse president Joe Biden heeft aangekondigd.

Met het betalen van 100 Amerikaanse dollars probeert hij nu veel meer mensen over de streep te trekken. Maar aan de ander kant voert hij ook verregaande restricties door.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Intelligentie gaat achteruit na Covid-19, blijkt uit Britse studie

Ambtenaren in de Verenigde Staten van Amerika worden langzaam maar zeker als het ware verplicht zich te laten prikken.

BEKIJK OOK
Amoksi wil dat criminelen die gezin op straat beroofden snel worden opgepakt

Hoewel ik een voorstander ben van vaccineren, is het niet goed te praten dat er door Biden nu zoveel dwang wordt gebruikt om zijn doel te bereiken.

Het was veel verstandiger geweest om meer uitleg te geven over de voordelen van het prikken en dragen van mondkapjes.

‘Aan het eind van de dag’ moet er ook rekening mee gehouden worden dat een deel van de wereldgemeenschap hoe dan ook geen injectie wenst.

Overheden dienen dat te respecteren.

Het plan van Joe Biden om de druk voor wat betreft het verplichten van mondkapjes en injecties gaat daarom wat mij betreft een aantal stappen te ver.

Mevrouw S. Cruden.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]