fbpx

Uitdagende aanzet voor jaarlijkse [email protected]

GFC NIEUWS- De eerste editie van [email protected] op 7 en 8 december was nieuw, uitdagend en gezellig.

Door Mets Travel & Tours is namelijk het initiatief genomen om de Kersttijd op een andere manier in te luiden dan tot nu toe gebruik is.

Er is besloten op een andere bijzondere manier aandacht te geven aan, de mooiste tijd van het jaar zoals het door zovelen wordt genoemd.

Standjes met crafters, live cassave bakken, lekkere cocktails, wijn specialist en diverse muziek groepen hebben onder andere invulling gegeven aan dit evenement.

De uitdaging lag vooral in het feit dat bezoekers ervan overtuigd moesten worden om met een uurtje rijden vanuit de stad inderdaad ook onderdeel te worden van dit feest.

“Kerst inluiden doen wij al aan het begin van de maand om het gevoel van deze periode die gepaard gaat met ‘met elkaar bezig zijn’, behulpzaam zijn en liefde geven, al heel vroeg in het seizoen te stimuleren. Want daar staat Colakreek ook voor: samenzijn en communiceren met elkaar in een mooi stukje natuur,” zegt de organisatie.

BEKIJK OOK
Surinaamse delegatie aanwezig bij regionale anti-drugsvergadering COPOLAD

De gezelligheid was aanwezig en was vooral te zien bij de kinderen die enorm genoten van attracties als de glijbanen, ballenbak en kunst workshops. Niet te vergeten het zeer verkwikkende water van de kreek.

Met deze activiteit stevent de directie van Mets Travel & Tours steevast op haar doel af namelijk dat vrienden gezinnen en families meer aandacht besteden aan elkaar.

Andere initiatieven die in dit kader ook mogelijk zijn, zijn op maat gemaakte pakketten en producten die kunnen worden aangeboden, zoals huwelijksrecepties, reünies, conferenties of recreatiedagen.

Colakreek bewijst hiermee een plek te zijn waar mensen op een effectieve manier met elkaar kunnen communiceren.

De komende weekenden, kunnen de bezoekers uitkijken naar de variaties op menu en prijzen om te winnen, waaronder overnachtingen op het ressort.

Het streven is [email protected] tot jaarlijks terugkerend evenement te maken, waarbij steeds het eerste weekend van de maand december het openingsweekend zal zijn.