fbpx
Uitbreiding distributielocaties Covid-19 pakketten

GFC NIEUWS- Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft na evaluatie van de gang van zaken rondom de verstrekking van Covid-19 ondersteuningspakketten besloten de lijst van distributieplekken te verruimen.

Directeur Angela Salmo van het ministerie zegt dat de verstrekking op de verschillende locaties op 19 juni wordt hervat. De directeur zegt dat gebleken is dat er een grotere behoefte is dan eerder was verwacht. De uitbreiding van de locaties is een van de besluiten die is aangekondigd op 16 juni, na de evaluaties van de betrokken actoren.

Met de uitbreiding van de distributieplekken, zullen behoeftige burgers ook op de volgende locaties hun pakket mogen ontvangen: – OS Pandit Ramadhar; – OS Livorno; – Mulo Koewarsan; – OS Winti Wai en – Albiflo. De andere plekken blijven van kracht t.w.: – Zaal De Goedeverwachting, -OS Tout Lui Faut, -OS Johannes Vrolijkschool, -OS Maretraite, -OS Munder Buiten en -Hoofdkantoor SOZAVO

De directeur zegt dat indien personen al een pakket hebben ontvangen zij vriendelijk zullen worden bedankt. Er zal continu controle worden uitgevoerd op de naleving van de regels op de locaties. De voedselpakketten zullen worden aangevuld met maskers.

“De registratie is strikt persoonlijk en indien u van iemand meeneemt gaan wij een intake van u afnemen.” Die pakketten zullen worden geleverd door mensen die zich hebben aangemeld om ons daarmee te helpen. “We gaan streng moeten worden om te voorkomen dat groepen mensen benadeeld worden.”

Het aanleveren van de voedselpakketten zal anders geschieden, dus mensen mogen er nu van verzekerd zijn dat de verdeling van de pakketten daadwerkelijk tussen 13:00 – 16:00 uur zal plaatsvinden.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.