fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Uitbreiding distributielocaties Covid-19 pakketten

GFC NIEUWS- Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft na evaluatie van de gang van zaken rondom de verstrekking van Covid-19 ondersteuningspakketten besloten de lijst van distributieplekken te verruimen.
Directeur Angela Salmo van het ministerie zegt dat de verstrekking op de verschillende locaties op 19 juni wordt hervat. De directeur zegt dat gebleken is dat er een grotere behoefte is dan eerder was verwacht. De uitbreiding van de locaties is een van de besluiten die is aangekondigd op 16 juni, na de evaluaties van de betrokken actoren.
Met de uitbreiding van de distributieplekken, zullen behoeftige burgers ook op de volgende locaties hun pakket mogen ontvangen: – OS Pandit Ramadhar; – OS Livorno; – Mulo Koewarsan; – OS Winti Wai en – Albiflo. De andere plekken blijven van kracht t.w.: – Zaal De Goedeverwachting, -OS Tout Lui Faut, -OS Johannes Vrolijkschool, -OS Maretraite, -OS Munder Buiten en -Hoofdkantoor SOZAVO
De directeur zegt dat indien personen al een pakket hebben ontvangen zij vriendelijk zullen worden bedankt. Er zal continu controle worden uitgevoerd op de naleving van de regels op de locaties. De voedselpakketten zullen worden aangevuld met maskers.
“De registratie is strikt persoonlijk en indien u van iemand meeneemt gaan wij een intake van u afnemen.” Die pakketten zullen worden geleverd door mensen die zich hebben aangemeld om ons daarmee te helpen. “We gaan streng moeten worden om te voorkomen dat groepen mensen benadeeld worden.”
Het aanleveren van de voedselpakketten zal anders geschieden, dus mensen mogen er nu van verzekerd zijn dat de verdeling van de pakketten daadwerkelijk tussen 13:00 – 16:00 uur zal plaatsvinden.

OOK INTERESSANT
FBI huurt privédetectives in voor cyberbeveiligingsoperaties, blijkt uit onderzoek