fbpx

Uitbetaling vouwers verkiezingen 25 mei gestart

GFC NIEUWS- Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) is gestart met de uitbetaling van de vouwers.
Alleen de vouwers worden op het hoofdkantoor van Biza uitbetaald, de rest van het verkiezingspersoneel wordt via de districtscommissariaten uitbetaald op de rekeningnummers die zij hebben doorgegeven.
Biza-minister Bronto Somohardjo zei bij de start van de uitbetaling op 10 december dat het een team effort is geweest om alle zaken op orde te stellen voor de uitbetaling.
Hij bedankt daarom zijn collega’s van Financiën en Planning, Armand Achaibersing voor het beschikbaar stellen van de financiën, Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport voor haar medewerking in samenwerking met de districtscommissarissen en Kenneth Amoksi van Justitie en Politie voor het sturen van manschappen voor een ordelijk verloop van zaken. Ook doet hij een speciale dank aan staf en personeel van de ministeries, waaronder ook die van Biza.
“Team work makes the dream work”, benadrukt de minister. De bewindsman hoopt dat met het uitbetalen het geduld van het verkiezingspersoneel een beetje is beloond. Hij bedankte hun nogmaals voor hun inzet bij de afgelopen verkiezingen.
Het ministerie van Binnenlandse Zaken is intussen ook klaar met de administratieve zaken met betrekking tot het uitbetalen van het stembureaupersoneel. Dit personeel zal na 14 december via de commissariaten worden uitbetaald.

BEKIJK OOK
Meteorologische Dienst Suriname sluit tropische storm niet uit