fbpx

U-17 selectie Suriname verliest met 6-0 van Costa Rica

Suriname heeft de laatste wedstrijd tijdens de Concacaf U-17 Championship met een verlies afgesloten.

De leeftijdsgenoten van Costa Rica waren beter en wonnen van onze jongens met 6-0. Ofschoon Costa Rica de wedstrijd eindigde met 10 man op het veld, was de tegenstander een maatje te groot voor Suriname.

Vanuit de Verenigde Staten van Amerika zegt bondscoach Dean Gorre aan het NII dat ofschoon ons land getoond heeft veel talent te hebben de selectie op technisch- en tactische vlak tekort is gekomen. Ook de conditie heeft een rol gespeeld. Komt ook nog bij kijken dat in de wedstrijd tegen Costa Rica slechts 8 spelers van de selectie fit waren.

BEKIJK OOK
Inbreker die Sumatraweg en zijwegen onveilig maakte opgepakt

Gorre zegt dat er nu geëvalueerd moet worden wat de beste strategie is voor de selectie om verder te gaan. De jongens hebben alles gegeven wat ze konden. De lessen die tijdens dit toernooi zijn opgedaan moeten volgens de oefenmeester meegenomen worden voor de toekomst.

De wedstrijd tussen Curaçao en Panama in deze poule eindigde in 3-3 waardoor ons land ook op de laatste plaatst eindigt, Costa Rica is de groepswinnaar wordt gevolgd door Panama en Curaçao.