fbpx
U-17 selectie Suriname verliest met 6-0 van Costa Rica

Suriname heeft de laatste wedstrijd tijdens de Concacaf U-17 Championship met een verlies afgesloten.

De leeftijdsgenoten van Costa Rica waren beter en wonnen van onze jongens met 6-0. Ofschoon Costa Rica de wedstrijd eindigde met 10 man op het veld, was de tegenstander een maatje te groot voor Suriname.

Vanuit de Verenigde Staten van Amerika zegt bondscoach Dean Gorre aan het NII dat ofschoon ons land getoond heeft veel talent te hebben de selectie op technisch- en tactische vlak tekort is gekomen. Ook de conditie heeft een rol gespeeld. Komt ook nog bij kijken dat in de wedstrijd tegen Costa Rica slechts 8 spelers van de selectie fit waren.

Gorre zegt dat er nu geëvalueerd moet worden wat de beste strategie is voor de selectie om verder te gaan. De jongens hebben alles gegeven wat ze konden. De lessen die tijdens dit toernooi zijn opgedaan moeten volgens de oefenmeester meegenomen worden voor de toekomst.

De wedstrijd tussen Curaçao en Panama in deze poule eindigde in 3-3 waardoor ons land ook op de laatste plaatst eindigt, Costa Rica is de groepswinnaar wordt gevolgd door Panama en Curaçao.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…