fbpx

Twitter boos op Alyssa Milano om inkijkje

De twitterrechtbank had donderdag weer eens een loeizware maatschappelijke misstand om zich over op te winden: het decolleté van actrice Alyssa Milano.

Tegenwoordig bekend als #MeToo-activiste, was zij aanwezig bij de hoorzitting in verband met de vermeende poging tot verkrachting van professor Christine Blasey Ford, minstens 35 jaar geleden, door kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh.

Boze twitteraars vonden dat zij met haar laag uitgesneden jurkje een verkeerd signaal afgaf.

Natuurlijk waren er ook stemmen die haar ondersteunden. Rob Browatzke zei op Twitter: “Als je @Alyssa_Milano gaat aanvallen vanwege haar kleding, ben je deel van het probleem. Vrouwen kunnen dragen wat ze willen en jouw reactie is niet hun probleem.”

BEKIJK OOK
Santokhi: “Volk leiden op pad van welzijn en welvaart”

Daarmee was de kous voor Milano niet af. Haar telefoon werd in beslag genomen door een beveiliger omdat zij, hoewel dat niet was toegestaan, tijdens de zitting bleef tweeten en fotograferen.

Milano staat er om bekend dat zij weinig moeite heeft met het etaleren van haar boezem. In 2015 liet zij op Instagram nog veel meer decolleté zien toen zij het voeden van haar kleine Elizabella deelde met haar miljoenen volgers.

Foto: Instagram