fbpx

Twitter boos om ‘sexy juf’-uitspraak: ‘Lief blijven spelen, mensen!’

Een politicus in de Canadese provincie Manitoba ligt onder vuur omdat hij op Twitter had gezegd dat zijn onderwijzeres van 35 jaar terug de meest sexy juf van die tijd was.

Steven Fletcher (46) bedankte de vrouw in een tweet voor het reageren op een artikel dat hij had geschreven en onthulde dat hij zich 35 jaar geleden sterk tot haar aangetrokken had gevoeld.

Een groot aantal twitteraars, onder wie Rochelle Squires, in Manitoba verantwoordelijk voor onder meer vrouwenzaken, noemde de opmerking van Fletcher “ongepast en beledigend”.

Moeilijk mens te zijn

“Het lijkt erop dat we in een maatschappij leven waarin het steeds moeilijker wordt om mens te zijn”, reageerde Fletcher vrijdag.

 

 

“Ja, ik was verliefd op mijn docent in groep 7 en ja, ze was fotogeniek en erg slim.”

OOK INTERESSANT
Presidentiële Commissie Ontwikkeling Commewijne ingesteld

Squires was sprakeloos: “Ik weet niet eens wat ik moet zeggen – zo, zo beledigend, vernederend, ongepast,” twitterde zij.

Het lijdend voorwerp, juf Lori Philips, was minder teerhartig en kon hartelijk lachen om Fletcher’s opmerkingen: “Oeps! Je hebt op het verkeerde knopje gedrukt. Dit was voor mij bedoeld en helaas denken sommige mensen dat het voor hen was.

Lief blijven spelen, mensen, anders wordt je misschien naar het kantoor van het schoolhoofd gestuurd.”