fbpx
Tweetal aangehouden voor woninginbraken

GFC NIEUWS- De politie van Nieuw-Amsterdam droeg enkele aangiften van woninginbraken voor onderzoek over aan de recherche van regio Oost.

Uit de verschillende aangiften bleek dat de verdachten steeds weer dezelfde werkwijze hadden toegepast. Recherche Oost werkte één aangifte uit, waarbij uit een woning van een aangeefster een televisietoestel, een laptop, een gouden halsketting en een mobiele telefoontoestel waren weggenomen.

Tijdens het onderzoek kwam op camerabeelden een auto en de 28-jarige verdachte Mitchel W. in beeld. Hij werd opgespoord en op 1 november aangehouden.

Mitchel bleek een bekende van de politie te zijn. Hij heeft bekend drie woninginbraken te hebben gepleegd met een kompaan.

Zij kompaan Jerrel G. (33) werd op 3 november opgespoord en aangehouden. Hij geeft toe samen met Mitchel het strafbaar feit te hebben gepleegd.

Beide verdachten zijn hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…