Tweelingzusjes brengen verloren portemonnee gehandicapte man terug – en ontvangen hartverwarmende beloning

GFC NIEUWS- Tweelingzusjes Makhia en Makyla Vincent uit de VS liepen naar school toen ze een portemonnee ontdekten in de sneeuw.
Toen de 14-jarigen erin keken vonden ze honderden dollars, kredietkaarten en een leger ID – en wisten ze precies wat ze moesten doen.
De grootvader van de kinderen is ook een veteraan. Makyla zei aan WJBK : “Ik zou het erg hebben gevonden als hetzelfde mijn grootvader was overkomen, dus ik wist dat wij het terug moesten brengen.”
De portemonnee behoorde toe aan Marc Walsh, een marine korps veteraan met een beperking, die het per ongeluk liet vallen onderweg naar een winkel.
Het was een groot verlies voor Marc die worstelde om een baan te vinden, maar de meisjes zochten hem op en brachten de portemonnee helemaal thuis. Marc zegt dat zijn geloof in de mensheid hierdoor is vernieuwd.
Toen de meisjes bij zijn woning arriveerden, was hij niet thuis. Ze hielden de portemonnee in de lucht voor de beveiligingscamera en liet die op de stoep achter.
Toen Marc de portemonnee later ontdekte, ging hij de camerabeelden na en was verrast om te zien dat de Barmhartige Samaritanen zo jong waren.
Hij spoorde de meisjes op en gaf ze een groot geldbedrag.

Overige berichten