fbpx
Tweejarige peuter doodgeslagen door vriend moeder

GFC NIEUWS- De 25-jarige Jeremy Davis is verantwoordelijk voor de gewelddadige dood van de tweejarige Connor Pittman uit Georgië, VS.

De kleine Connor had een kapotte kaak, miste enkele tanden, snijwonden in zijn gezicht en sigaretten brandmerken toen hij in oktober van het afgelopen jaar naar het ziekenhuis werd gebracht door de vriend van zijn moeder. De jongen stierf kort daarna in het ziekenhuis.

Zijn moeder Trinity Grace Pittman werd in eerste instantie opgepakt voor moord, nadat ze zei dat de jongen de verwondingen had opgelopen toen hij van een trap viel.

Echter bleek na het onderzoek van de politie dat de vriend verantwoordelijk is voor de dood van de jongen. Hij wordt nu aangeklaagd voor moord. De moeder was niet thuis, maar was gaan werken en moest de vriend op het kindje letten.

De man heeft in de nacht van 12 oktober het jongetje op een bijzonder gewelddadige manier mishandeld, zegt de politie. Er is zoveel letsel aan organen, hersenen en botten bij het slachtoffertje aangetroffen dat niet meer kan worden vastgesteld op welk moment welk letsel is ontstaan en waar hij precies aan is overleden.

Meer nieuws

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.