fbpx

Tweejarige peuter doodgeslagen door vriend moeder

GFC NIEUWS- De 25-jarige Jeremy Davis is verantwoordelijk voor de gewelddadige dood van de tweejarige Connor Pittman uit Georgië, VS.
De kleine Connor had een kapotte kaak, miste enkele tanden, snijwonden in zijn gezicht en sigaretten brandmerken toen hij in oktober van het afgelopen jaar naar het ziekenhuis werd gebracht door de vriend van zijn moeder. De jongen stierf kort daarna in het ziekenhuis.
Zijn moeder Trinity Grace Pittman werd in eerste instantie opgepakt voor moord, nadat ze zei dat de jongen de verwondingen had opgelopen toen hij van een trap viel.
Echter bleek na het onderzoek van de politie dat de vriend verantwoordelijk is voor de dood van de jongen. Hij wordt nu aangeklaagd voor moord. De moeder was niet thuis, maar was gaan werken en moest de vriend op het kindje letten.
De man heeft in de nacht van 12 oktober het jongetje op een bijzonder gewelddadige manier mishandeld, zegt de politie. Er is zoveel letsel aan organen, hersenen en botten bij het slachtoffertje aangetroffen dat niet meer kan worden vastgesteld op welk moment welk letsel is ontstaan en waar hij precies aan is overleden.

BEKIJK OOK
Gewapende mannen overvallen autobestuurder en meerijders nabij Cassipora