fbpx
Tweejarig meisje in Suriname loopt geslachtsziekte op na seksueel misbruik

GFC NIEUWS- Een tweejarig meisje heeft een geslachtsziekte opgelopen als gevolg van seksueel misbruik.

Ruim een week terug werd bekend dat de grootmoeder van de peuter aangifte had gedaan tegen de grootvader. De vrouw had ontdekt dat het meisje pijn had aan haar geslachtsdeel en had ze ook last van jeuk.

Het meisje antwoordde bevestigend op een vraag van haar oma als haar grootvader haar pijn had gedaan.

De vrouw deed aangifte en werd het kindje naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor medische hulp. Volgens het rapport is het meisje misbruikt.

De afdeling Jeugdzaken is belast met het onderzoek in deze zaak.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.