fbpx
Tweedelige Tv-talkshow met focus op internationaal zakendoen als voorloper Eerste Virtuele Handelsmissie Suriname en Nederland

GFC NIEUWS- Enkele Surinaamse ondernemers en lokale regeringsvertegenwoordigers zullen naar aanleiding van de binnenkort te houden virtuele handelsmissie tussen Suriname en Nederland met elkaar in gesprek gaan over zakendoen in Suriname.

Dankzij een officieel mediapartnerschap met de STVS worden er op 6 en 13 november om half negen s ’avonds een live talkshow uitgezonden op Televisie en YouTube.

Onderwerpen als infrastructuur, digitalisering en een noodzakelijke herleving van de MBK zullen besproken worden, om zodoende warm te lopen voor de Eerste Virtuele Handelsmissie op 19 en 20 november aanstaande.

Ondersteuning voor deelnemers

De eerste 100 deelnemende bedrijven uit Suriname die zich op de website inschrijven, krijgen een substantiële korting van 100 EURO op het inschrijftarief van 150 euro. Voor Nederlandse deelnemers is de EVHM-organisatie nog in gesprek met het RVO om ook voor hun een kortingsvoucher te realiseren.

De sprekers op deze Eerste Virtuele Handelsmissie, naast de ministers van Buitenlandse zaken van Suriname en Nederland, Gaetano Best (advocaat) en Gerard de Dekker (Manager UCC) zijn intussen geïntroduceerd.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…