fbpx

Tweedelige Tv-talkshow met focus op internationaal zakendoen als voorloper Eerste Virtuele Handelsmissie Suriname en Nederland

GFC NIEUWS- Enkele Surinaamse ondernemers en lokale regeringsvertegenwoordigers zullen naar aanleiding van de binnenkort te houden virtuele handelsmissie tussen Suriname en Nederland met elkaar in gesprek gaan over zakendoen in Suriname.
Dankzij een officieel mediapartnerschap met de STVS worden er op 6 en 13 november om half negen s ’avonds een live talkshow uitgezonden op Televisie en YouTube.
Onderwerpen als infrastructuur, digitalisering en een noodzakelijke herleving van de MBK zullen besproken worden, om zodoende warm te lopen voor de Eerste Virtuele Handelsmissie op 19 en 20 november aanstaande.
Ondersteuning voor deelnemers
De eerste 100 deelnemende bedrijven uit Suriname die zich op de website inschrijven, krijgen een substantiële korting van 100 EURO op het inschrijftarief van 150 euro. Voor Nederlandse deelnemers is de EVHM-organisatie nog in gesprek met het RVO om ook voor hun een kortingsvoucher te realiseren.
De sprekers op deze Eerste Virtuele Handelsmissie, naast de ministers van Buitenlandse zaken van Suriname en Nederland, Gaetano Best (advocaat) en Gerard de Dekker (Manager UCC) zijn intussen geïntroduceerd.

BEKIJK OOK
Bond RGD wil vandaag antwoord van directie en regering, dreigt met lamlegging