fbpx
Tweede verduidelijking Gordon Touw Ngie Tjouw

Mijn beste vriend en landgenoot,

Na eerst te hebben verduidelijkt waarom ik voor de ABOP heb gekozen en daarna op verzoek van enkele burgers, waarom de kant van Bravo, hoop ik opheldering en duidelijkheid te hebben gebracht in mijn politieke stappen.

Allereerst heb ik zo best mogelijk gemotiveerd waarom de partij ABOP; in het kort ter herhaling:

“Voor ABOP is het belangrijkste in de politiek werken met en voor het volk. De focus van de ABOP is het oplossen van regionale en nationale problemen, en het niet nastreven van dogmatische of ideologische standpunten.

ABOP heeft een open oor voor alle Surinamers en een open blik voor alle vraagstukken die zich aandienen. Wij zijn steeds op zoek naar aanvaardbare oplossingen voor zo veel mogelijk mensen, in het verleden, nu en de toekomst.

ABOP wil samenwerken met iedere, democratische functionerende partij en elke burger, ongeacht geslacht, ras, geloof, handicap of seksuele geaardheid.”

Daarna heb ik op vragen van enkele medeburgers, gemotiveerd welke positieve aspecten ik in de voorzitter van de partij zie, die mij nog meer aantrokken om mij aan te sluiten bij de ABOP, welke waren:

“Zijn jonge leeftijd (54), goede politieke samenwerking en loyaliteit(altijd quorum verlenen en niet chanteren) binnen de regering en DNA. Zijn rol als succesvolle zakenman en nu ook als afgestudeerde Bachelor in Business Administration en nog veel meer.”

De ene verklaring heeft tot de andere geleid waarbij er tussen veel positieve en enkele negatieve reacties, wederom een vraag is gesteld, dat ook de nodige opheldering verdient.

Die vraag luidde: “Als de PL samen zal werken met de ABOP, zal ik mij uit de ABOP terugtrekken?”

Dat zal niet hoeven… Er is vertrouwen in de leiding van de partij om goed te onderhandelen en goede afspraken te maken. De partijvoorzitter heeft op politiekgebied bewezen met verschillende politieke leiders, standvastig te zijn en loyaliteit getoond en een relatie met verschillende politieke leiders opgebouwd om met elke democratische partij samen te werken.

Na de uitslag van de komende verkiezing zal ABOP bepalen welke partij of combinatie mede in de coalitie en in de regering participeert. De partij is bewust van deze grote verantwoordelijkheid waarbij prioriteiten worden gesteld voor de onderhandelingen tot het vormen van de regering.

Een van de prioriteiten is het grondenrechtenvraagstuk. Met deze verantwoordelijkheid en visie op weg naar de verkiezingen ben ik ervan overtuigd dat de partij de juiste partner(s) zal kiezen om samen te werken met en voor het volk. Het maakt niet uit welke partij erbij komt.

De ABOP, onder leiding van Ronnie Brunswijk, heeft bewezen, zich niet te laten misleiden, chanteren, intimideren of splitsen.

De partij heeft bewezen middels diplomatie, consensus, standvastigheid, loyaliteit, partijdiscipline door alle politieke uitdagingen, verleiding en aanvallen, door te werken met en voor het volk aan haar ontwikkeling, daarbij mag elke politieke partij haar bijdrage leveren onder leiding van sterke nationale politieke leiders, waarvan Ronnie Brunswijk één is.

Een persoonlijke en hartelijke groet van,

Gordon Touw Ngie Tjouw
DNA- kandidaat #7 van AC in Paramaribo
www.gordontouwngietjouw.com

Meer nieuws

138 actieve Covid-gevallen

GFC NIEUWS- Het aantal actieve Covid-19-gevallen blijft dalen. De teller staat nu op 138. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van…

Iran straft vier dieven met vingeramputatie

GFC NIEUWS- Vier vingers van vier veroordeelde dieven in Iran zullen binnenkort worden afgezaagd. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van…

22 crècheleidsters SBEC ontvangen diploma

GFC NIEUWS- De Stichting Beheer en Exploitatie Crèches (SBEC) heeft 22 studenten klaargestoomd tot volwaardige crècheleidsters. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele…

350 laaggeprijsde overheidswoningen in gevaar

GFC NIEUWS- Een woningbouwproject met als doel het opzetten van 350 laaggeprijsde huizen, verkeert in gevaar. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele…

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…