fbpx
Tweede termijn Bouterse: Ramon Abrahams directeur Staatsolie

Er is binnen de top van de NDP besproken dat ex-minister Ramon Abrahams van Openbare Werken(OW) wordt voorgedragen als de nieuwe directeur van Staatsolie bij een tweede regeertermijn Bouterse.

Er is ook besproken dat hij eventueel minister van Financiën wordt. De voorkeur gaat echter volgens hooggeplaatste functionarissen binnen de regering naar de post bij Staatsolie.

Reeds in 2013 werd gespeculeerd over de invulling van de topfunctie door Abrahams bij Staatsolie. Hij zou Marc Waaldijk moeten vervangen die met pensioen zou gaan. uiteindelijk werd het contract van Waaldijk verlengd.

Waaldijk zwaait in mei af als algemeen directeur. Rudolf Elias neemt vanaf mei 2015 over van Waaldijk.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…