fbpx

Tweede groep jongeren rondt 100 Champions of Suriname met succes af

Leadership Managament International (LMI) heeft afgelopen zaterdag zes Champions die hebben deelgenomen aan het LMI-programma ‘100 Champions of Suriname’, afgeleverd. Met trots hebben Seth Tjokrodimedjo, Antonie Bischop, Acheber Jamin Furgill, Fariyal Renfurm, Nourjani Martodikromo en Rubiensa Jabini de erkenning van Champion of Suriname ontvangen.

De Champions zijn door Staatsolie en de Rotary Club Paramaribo gesponsord om aan dit programma deel te nemen. Zij hebben twaalf weken lang kennis, tools en ervaring in attitude aangeleerd om hun persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en vastgestelde doelen te realiseren. Verder leerden ze hoe zij door middel van onuitputbaar doorzettingsvermogen, concentratie en visualisatie hun skills verder kunnen ontwikkelen.

Moreno Jackson, Certified FMI Associate, is zeer tevreden met de geleverde prestaties die de jongeren tot nog toe hebben neergezet. De hoofddoelstelling van dit programma is om jongeren in de doelgroep 16-31 klaar te stomen om de samenleving beter in te richten.

OOK INTERESSANT
Stichting Belvosur steunt kansarme kinderen in Suriname

Antonie is een van de Champions die het programma met succes heeft afgerond. Deze training zag hij als een mooie gelegenheid om zijn leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Hij heeft na dit programma, verandering gemerkt in zijn attitude, gedrevenheid en intrinsieke motivatie.

Tijdens de graduation ceremony hebben de participanten elk zeven minuten de tijd gehad om hetgeen dat zij hebben geleerd te presenteren aan de aanwezigen. De derde groep zal in de eerste week van januari 2019 van start gaan.