fbpx
Tweede auto ingeleverd, zegt minister Nurmohamed

GFC NIEUWS- Minister Riad Nurmohammed van Openbare Werken is bezig met een grondig onderzoek naar de misbruik van dienstauto’s.

De minister komt binnenkort met uitgebreide informatie over wat er mis is gegaan met auto’s van de overheid.

Inmiddels zijn er twee auto’s die goedkoop waren overgenomen, ingeleverd. Wie de tweede auto heeft ingeleverd, wil de minister nog niet prijsgeven.

Intussen is bekend dat de ex-minister van Landbouw Veeteelt en Visserij de veel besproken VW Amarok die door de IDB was gekocht in het kader van een lopend project voor LVV heeft ingeleverd.

Parmessar bleek de auto voor een belachelijk lage prijs overgenomen te hebben. Hierover heeft de IDB opheldering gevraagd aan het ministerie.

De nieuwe minister van LVV, Prahlad Sewdien, bevestigt dat de auto inmiddels is ingeleverd op het ministerie.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…