fbpx

Tweede Airbus SLM landt vandaag op Luchthaven Zanderij

GFC NIEUWSREDACTIE- Surinam Airways deelt mee dat de tweede Airbus uit de vloot, de A340-300, vandaag 13 maart om 18.45 uur lokale tijd op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven zal landen.

De A340-300 van lessor V2 Aviation vertrok met een totale vliegtijd van 12:50 uur vanuit Aman (Jordanië) naar Suriname, weliswaar vooralsnog onder Franse registratie FWTAJ en onder het beheer van V2 Aviation.

Na aankomst zullen CASAS en Surinam Airways verder werken aan de afronding van verdere documentatie waaronder het certificeringsproces en andere technische aspecten om het vliegtuig in eigen boezem te krijgen.

In afwachting hierop zal onze A340-300 voorlopig geparkeerd staan nabij onze hangar. Dit vliegtuig zal door Surinam Airways worden ingezet op de Mid Atlantische route en heeft een configuratie van 32 business- en 225 economyclass stoelen.

OOK INTERESSANT
Familie Habib uit Nederland zorgt voor honderden warme maaltijden behoeftige burgers

In de tussentijd zal hij mogelijk ook worden ingezet op de Regionale route voor het uitvoeren van charters en/of cargo vluchten.

De verwachting is dat uiterlijk de derde week van maart de officiële lease-overdracht zal plaatsvinden.

Surinam Airways blijft zich inzetten om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en spreekt haar dankbaarheid uit naar de totale Surinaamse samenleving, haar werknemers en al haar passagiers voor het in haar gestelde vertrouwen en geduld.