fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Twee winkeldieveggen en taxichauffeur ingesloten

De politie van het ressort Santo Boma heeft op zondag 16 december twee winkeldieveggen en een taxichauffeur aangehouden. De twee vrouwelijke verdachten: de 36-jarige Anita S. en de 42-jarige Shirley J. hebben zich schuldig gemaakt aan winkeldiefstallen op maandag 10 en zaterdag 15 december in een supermarkt aan de Magentakanaalweg. Hun buit bestond uit twee bollen kaas, een hoeveelheid plakken kaas en veertig pakken roomboter.

Toen de winkelier de camerabeelden bekeek, kwamen Anita en Shirley in beeld. Ook was op de camerabeelden te zien dat de twee vrouwelijke verdachten met een witgelakte personenauto werden afgezet en na hun daad met hetzelfde voertuig werden afgehaald.

Anita en Shirley deden op zondag 16 december de supermarkt weer aan. Bij het betreden van de winkelzaak werden zij herkend door de supermarktexploitant en zijn medewerkers. De politie van Santo Boma werd toen ingeschakeld.

OOK INTERESSANT
Nederlandse Ambassade in Suriname wil activist Asawini in persoon zien

Uit het daarop volgend onderzoek is gebleken dat Anita en Shirley ook door de politie van het ressort Lelydorp werden opgespoord voor winkeldiefstallen waar aangiften voor zijn gedaan.

De chauffeur van de wit gelakte auto is dezelfde dag door de politie opgespoord en aangehouden. Het gaat in deze om de 49-jarige Johannes B. Hij wordt verdacht van onder andere medeplichtigheid aan diefstal.

Johannes, Anita en Shirley zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.(GFC)