Twee vrouwen verkracht en gruwelijk mishandeld door groep agenten op het politiebureau

GFC NIEUWS- Twee vrouwen werden naar verluidt door tientallen agenten verkracht en mishandeld op een politiebureau nadat ze waren gearresteerd. Volgens de moeder van een slachtoffer werden er ook voorwerpen gebruikt tijdens de gruwelijke aanval. De politieambtenaren stopten volgens haar houten stokken, flessen en vingers in hun geslachtsdelen.

Een vrouw en haar minderjarige nicht werden opgepakt in verband met een moordzaak van twee politieagenten.

De twee meisjes maakten deel uit van een groep van zes mensen die ervan beschuldigd werden politieagenten te hebben vermoord. Ze werden volgens thesun in juli naar het politiebureau van Baroda, India gebracht.

Het oudere meisje werd naar verluidt verkracht door tientallen politieagenten, terwijl haar minderjarige nicht werd uitgekleed en mishandeld, meldde The Hindu.

Nadat ze hadden geklaagd dat ze uit hun vagina’s aan het bloeden waren, moesten de twee meisjes een medisch onderzoek ondergaan in het Karnal Civil Hospital.

Narendra Chikara, de advocaat die de vrouwen vertegenwoordigt in de groepsverkrachtingszaak, zei dat de medische onderzoeken niet wijzen op seksueel geweld, “maar er zijn andere bewijzen van de aanranding die de beweringen van de meisjes zullen staven.”