fbpx
Twee verdachten in moordzaak Natin-studente op vrije voeten

GFC NIEUWS- Twee van de vier personen, die verdacht worden van moord op de Natin-studente, zijn intussen op vrije voeten.

Het gaat om Graciella H. – een nicht van het 22-jarig slachtoffer – en Orveo F., de man waarmee het slachtoffer de nacht had doorgebracht voor haar moord. Vanwege gebrek aan bewijs zijn deze twee verdachten eerder deze week in vrijheid gesteld. Zij zouden volgens hun raadslieden niets met de moord te maken hebben.

Haar vriend, Dwight P. en de tante, Marijke F., blijven aangehouden.

Marijke F. woont op hetzelfde adres te Munder, waar het strafbare feit gepleegd is. De vrouw had eerder verklaard dat zij het vreemd vond dat haar nichtje sinds zaterdag niet meer gesignaleerd was. Zij heeft een sleutel van de woning van het slachtoffer. Zij besloot een kijkje te gaan nemen in het huis en trof het ontzielde lichaam aan.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.